Overslaan en naar de inhoud gaan
Ons Team
Wij helpen u graag

We stellen graag ons enthousiaste team aan u voor;

Marjan - treft u op maandag en donderdag in de winkel. Ze helpt u graag aan uw verse vitamientjes en adviseert hier graag over. Marjan weet overal een oplossing voor, dus vraag haar gerust als u ergens mee zit.

Favoriete product: Marjan houdt erg van seizoensfruit, en eet dit graag met de seizoenen mee. Zo geniet ze altijd extra van de lekkere dikke kersen van Hoekstra.

Belinda - Bezorgt bestellingen en haalt producten uit de omgeving. Ook springt ze graag bij in de winkel. U kunt haar van alles vragen.

Favoriete product: De seizoensproducten uit de buurt, zoals de lekkere Polderkoninkjes van Nico Koomen en de Jonagold appels, het liefst de allergrootste, van Hoekstra.

Marleen – Op dinsdag en donderdagochtend helpt Marleen u aan uw boodschappen! Ze zorgt er graag voor dat de winkel er netjes uitziet en geeft u graag haar persoonlijke aandacht.

Favoriete product: Delcorf appels. Ook probeert ze graag nieuwe dingen uit met haar gezin. Ligt er voor u iets nieuws in de winkel? Dan kunt u Marleen gerust vragen hoe het smaakt.

Met blijdschap mogen we u voorstellen aan onze nieuwe collega Sharon Wisse! Sharon is 26 jaar oud en had vandaag haar eerste werkdag. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn, dus dat belooft wat voor onze cadeaupakketten, die we in de winkel hebben staan. Maar daarnaast vind ze het ook heerlijk om te wandelen of lekker thuis een boek te lezen. Ze komt heel de week door bij ons werken dus als u langs komt zal u haar zeker wel een keer tegenkomen en dan helpt ze u graag. Wij zien er met veel plezier naar uit om Sharon in ons team te hebben!

Melissa - Op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en regelmatig op zaterdag, helpt Melissa u graag met uw boodschappen. Ze houdt graag de winkel voor u netjes en overzichtelijk. Ook denkt ze graag met u mee voor de leukste cadeaupakketten en de mooiste fruitmanden. Daarnaast heeft ze pas de webshop weer helemaal up to date gemaakt met nieuwe producten en foto´s. Benieuwd wat ze ervan gemaakt heeft? Klik dan hier

Favoriete product: Kaas, en dan het liefst de Oude Gracht kaas met de vijgen rode port kaasdip.

Douwe - Dagelijks aanwezig en van alle markten thuis! Hij weet alles over alle groenten en fruit uit de winkel en kan u goed adviseren over het bewaren en bereiden. Douwe snijdt veel groenten. Ook zorgt hij graag voor de lekkerste eieren uit de polder door de kippen in het hok optimale voeding te geven en de juiste aandacht.

Favoriete product: Appelstroop. En om het helemaal af te maken op een lekkere boerenbeschuit ’s ochtends bij het ontbijt of anders tijdens de lunch.

Linda - Dagelijkse leiding. Ze zorgt voor het reilen en zeilen in de winkel, zoals inkopen doen, de administratie en natuurlijk u helpen als klant! Haar expertise is voeding en gezondheid, dus daar kunt u haar van alles over vragen.

Favoriete product: De Landmix de Luxe notenmix. Die zijn echt genieten!

Mark - Akkerbouw en aardappels verpakken. Mark zorgt ervoor dat de lekkerste aardappels in de winkel liggen. Door verschillende rassen te telen en op verschillende momenten te poten, zorgt hij ervoor dat er zo lang mogelijk heerlijke aardappelen van eigen land in de winkel liggen.

Favoriete product: De eerste navelsinaasappels van Codéro. Die zijn echt super lekker!

Sven - is de oudste telg van Mark en Linda. Het liefst zit ie heel de dag bij Mark op de trekker, en dan lekker wegdommelen tijdens het rijden. Zijn favoriete momentje van de dag is toch wel de koffiepauze, waarbij hij zich altijd verheugt op een stukje koek van zijn opa Douwe.

Favoriete product - Hij houdt wel van een lekker appeltje, vooral die eerste zomerappel, de Delcorf, die gaat erin als zoete koek!

Joost Versluis eet het liefst heel de dag polderkoninkjes

Joost - rijdt het liefst heel de dag rond op zijn rode auto. En als er even niemand oplet, crosst ie het liefst zo snel en zoveel mogelijk rondjes door de winkel. Ook gaat er geen trekker ongemerkt voorbij bij deze jongste telg van Mark en Linda.

Favoriete product - de Polderkoninkjes en blauwe bessen uit de Noordoostpolder. Lekker door de yoghurt, maar nog lekkerder om zo op te smikkelen. Voordat je het weet is zijn bakje leeg.