Overslaan en naar de inhoud gaan
Ons Team
Wij helpen u graag

We stellen graag ons enthousiaste team aan u voor;

Belinda - Bezorgt bestellingen en haalt producten uit de omgeving. Ook snijdt ze samen met Douwe uw verse groenten.

Favoriete product: De seizoensproducten uit de buurt, zoals de lekkere Polderkoninkjes van Nico Koomen en de Jonagold appels, het liefst de allergrootsten, van Hoekstra

Marleen – Op dinsdag en donderdagochtend helpt Marleen u aan uw boodschappen! Ze zorgt er graag voor dat de winkel er netjes uitziet en geeft u graag haar persoonlijke aandacht.

Favoriete product: Delcorf appels. Ook probeert ze graag nieuwe dingen uit met haar gezin. Ligt er voor u iets nieuws in de winkel? Dan kunt u Marleen gerust vragen hoe het smaakt.

Melissa - Op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en regelmatig op zaterdag, helpt Melissa u graag met uw boodschappen. Ze houdt graag de winkel voor u netjes en overzichtelijk. Ook denkt ze graag met u mee voor de leukste cadeaupakketten en de mooiste fruitmanden.

Favoriete product: Kaas, en dan het liefst de Oude Gracht kaas met de vijgen rode port kaasdip.

Neli Neli is helemaal in haar nopjes als alle groenten en fruit er Pico Bello en prachtig gevuld bij ligt. Wat een mooie producten hebben we toch allemaal. Ze adviseert u graag met heerlijke recepten voor het diner. 

Favoriete product: Neli en haar familie is helemaal weg van de kip van Laarman. Vooral de saté-stokjes zijn heerlijk. In de zomer zijn ze perfect voor op de barbecue, en de rest van het jaar gewoon lekker bij een AVG'tje.

Marianne - Op vrijdag en zaterdag helpt Marianne u in de winkel om u te adviseren. Ze kan u goed helpen met het samenstellen van een leuk cadeaupakket aan uw wensen. Ook zit ze boordevol goede ideeën voor lekkere recepten.

Favoriete product: Eierpasta. Erg lekker en snel te bereiden, dus lekker makkelijk voor als u snel wat op tafel wilt hebben.

Douwe - Dagelijks aanwezig en van alle markten thuis! Hij weet alles over alle groenten en fruit uit de winkel en kan u goed adviseren over het bewaren en bereiden. Douwe snijdt veel groenten. Ook zorgt hij graag voor de lekkerste eieren uit de polder door de kippen in het hok optimale voeding te geven en de juiste aandacht.

Favoriete product: Appelstroop. En om het helemaal af te maken op een lekkere boerenbeschuit ’s ochtends bij het ontbijt of anders tijdens de lunch.

Linda - Dagelijkse leiding. Ze zorgt voor het reilen en zeilen in de winkel, zoals inkopen doen, de administratie en natuurlijk u helpen als klant! Haar expertise is voeding en gezondheid, dus daar kunt u haar van alles over vragen.

Favoriete product: De Landmix de Luxe notenmix. Die zijn echt genieten!

Mark - Akkerbouw en aardappels verpakken. Mark zorgt ervoor dat de lekkerste aardappels in de winkel liggen. Door verschillende rassen te telen en op verschillende momenten te poten, zorgt hij ervoor dat er zo lang mogelijk heerlijke aardappelen van eigen land in de winkel liggen.

Favoriete product: De eerste navelsinaasappels van Codéro. Die zijn echt super lekker!