Overslaan en naar de inhoud gaan
Genieten
van het land!

Over Boerderijwinkel Versluis

Wie zijn wij?

Welkom op onze website, wij zijn Mark en Linda Versluis. Ons bedrijf bestaat uit een akkerbouwbedrijf met boerderijwinkel gevestigd in Emmeloord. Mark is opgegroeid op het bedrijf en heeft als passie de akkerbouwtak. Linda is sinds 2018 verantwoordelijk voor de winkel.

In onze winkel kun je terecht voor een compleet aanbod van aardappelen, groenten en fruit van de beste kwaliteit. De aardappelen, uien en wortels worden door Mark verbouwd op ons eigen land. Wat we niet zelf verbouwen, halen we bij collega-boeren uit de polder. De rest wordt dagelijks vers aangevoerd door onze AGF-groothandel voor de groentespecialist. Ook zijn we aangesloten bij de Landwinkel Coöperatie, waardoor we heerlijke streekproducten uit heel Nederland kunnen aanbieden.

Onlangs hebben we het stokje overgenomen van Douwe en Marianne Versluis. Douwe begon in 1971 met de verkoop van aardappels aan huis. Zijn vrouw Marianne hielp Douwe met het uitgroeien van de huisverkoop tot een volwaardige boerderijwinkel. In maart 2020 is de winkel grondig aangepakt en is het assortiment nog verder uitgebreid met onder anderen brood, vlees en nog meer soorten kaas. Douwe helpt nog dagelijks mee op het bedrijf en Marianne werkt ook nog met veel plezier mee in de winkel.

Wees van harte welkom in onze winkel en laat u verrassen door de lekkerste streekproducten, origineelste cadeaupakketten, en aardappelen, groente en fruit van de beste kwaliteit!