Overslaan en naar de inhoud gaan
Kerst 2024
wij pakken met liefde in!

Kerstpakketten

Op zoek naar een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk?

Welkom in de etalage van onze kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.
Zoekt u een pakket op maat? En u vindt belangrijk dat het pakket aansluit bij uw organisatie? Dan helpen wij u graag.
U kunt altijd uw pakket naar wens samenstellen en de verpakking bepalen.
Kerst is de tijd om iemand zeker eens te bedanken en wat is er mooier om een cadeau vol delicatessen met een eigen verhaal te krijgen. 
Producten uit de polder of de rest van Nederland, zoals een stuk echte kaas van de boerderij, fruitdelicatessen van onze telers het zit er allemaal in.


Voor bedrijven: vul hier het contact formulier in of maak een afspraak in onze showroom

Om een idee te krijgen wat we zoal voor u kunnen samenstellen, vindt u hieronder enkele voorbeelden van kerstpakketten. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. We kunnen alle kerstpakketten naar wens aanpassen of opnieuw samenstellen.

 

Marianne's kerst smulpakket in dierenshopper

Marianne's kerst smulpakket

Marianne's kerst smulpakket zit in een handige herbruikbare shopper met heerlijke polderproducten, zoals chips en kaaskoekjes uit Emmeloord, appelsap uit Dronten, kaas van een collega Landwinkel, boerenborrelstokjes, heerlijke kerstbonbons, jam, een worstje en mix om zelf glühwein te maken (producten kunnen afwijken door verschillende soorten smaak en beschikbaarheid van de producten).

Douwe's kerstborrelpakket

Douwe's borrel kerstpakket

In Douwe's borrel kerstpakket zitten heerlijke lokaal gebrouwen biertjes, chips uit Emmeloord met een lekker dippertje erbij, een worstje, ambachtelijke kaasstengels, kaas van een collega Landwinkel en heerlijke nootjes (producten kunnen afwijken door verschillende soorten smaak en beschikbaarheid van de producten).

 

Koeien kerstpakket

Koeien kerstpakket

Dit heerlijke koeienkerstpakket bestaat uit een prachtige hand/theedoekenset van zeer goede kwaliteit, koeiendrop, pannenkoekenmix met pannenkoekenstroop, kaas, koetjesreep deluxe en lekkere borrelproducten zoals een lokaal gebrouwen biertje, chips uit Emmeloord, kaaskoekjes uit Emmeloord, heerlijke nootjes en een worstje (producten kunnen afwijken door verschillende soorten smaak en beschikbaarheid van de producten).

Appelborrel kerstpakket

In dit heerlijke appelborrel kerstpakket zit een lekkere fles appelcider van de Krenkelaar uit de Betuwe. Dit is een  lokale coöperatie van fruittelers uit de Betuwe die hun eigen appels verwerken tot de lekkerste producten, ook te verkrijgen in een alcoholvrije variant. Verder zitten er heerlijke lekkernijen in zoals een worstje, ambachtelijke kaasstengels, nootjes, een lekker stukje kaas, een kaasdippertje, heerlijke zoutjes en leuke kerstattributen zoals diverse waxinelichtjes en dennenappels (producten kunnen afwijken door verschillende soorten smaak en beschikbaarheid van de producten).

Polder kerstpakket Neli

Polderpakket Neli

Dit kerstpakket is een echt polderpakket waar Neli erg blij van wordt. Zo zit er van alles in voor het hele gezin. Oud Emmeloordse kersenstokjes, Roka Kaaskoekjes uit Emmeloord, jam van Fruitboerderij Vink uit Kraggenburg, de enige echte Blokzijlerbrok, appelmoes, appelstroop en sap van Vereecken uit Dronten, heerlijke honing van onze lokale imker, biologische chips uit Emmeloord. En een heerlijke chocoladereep 'Groeten uit de polder'. Dit alles is verpakt in een mooie kerstdoos.

Kerstpakket Melissa

Kerstpakket Melissa

Van dit prachtige kerstpakket wordt Melissa heel blij. Gezellig met haar man Reinier lokale biertjes uitproberen, lekker met de kaaskoekjes en chips uit Emmeloord, luxe notenmix, een kruidenkaas met dipper, cervelaatworst en de borrelstokjes en de familiemix doen het ook altijd goed. Voor de zoete trek zitten er nog heerlijke chocokeien bij. 

Kerstpakket Marleen

Kerstpakket Marleen

Een mooi divers kerstpakket met mooie producten voor de brunch en waar je nog lang van kan nagenieten als alle lekkernijen op zijn. Er zit heerlijke kaas van de boerderij in, appel/peerstroop en appelsap uit Dronten, jam van fruitboerderij Vink uit Kraggenburg, mosterd van collega Landwinkel Braakhekke, Vol Liefs soep, grote Boerenbeschuit, en heerlijke honing uit de polder. Daarbij zit er ook nog een prachtige hand/theedoek set met koeien bij (verkrijgbaar met verschillende prints en kleuren) en een heel goede kaasschaaf. Kortom een mooi divers pakket waar je nog lang plezier van hebt.