Linda - Dagelijkse leiding. Ze zorgt voor het reilen en zeilen in de winkel, zoals inkopen doen, de administratie en natuurlijk u helpen als klant! Haar expertise is voeding en gezondheid, dus daar kunt u haar van alles over vragen.

Favoriete product: Olijven. En dan het liefst de knoflookolijven.


Douwe - Dagelijks aanwezig en van alle markten thuis! Hij weet alles over alle groenten en fruit uit de winkel en kan u goed adviseren over het bewaren en bereiden. Douwe snijdt veel groenten. Ook zorgt hij graag voor de lekkerste eieren uit de polder door de kippen in het hok optimale voeding te geven en de juiste aandacht.

Favoriete product: Appelstroop. En om het helemaal af te maken op een lekkere boerenbeschuit ’s ochtends bij het ontbijt of anders tijdens de lunch.


Marianne - Op vrijdag en zaterdag helpt Marianne u in de winkel om u te adviseren. Ze kan u goed helpen met het samenstellen van een leuk cadeaupakket aan uw wensen. Ook zit ze boordevol goede ideeën voor lekkere recepten.

Favoriete product: Eierpasta. Erg lekker en snel te bereiden, dus lekker makkelijk voor als u snel wat op tafel wilt hebben.


Belinda - Bezorgt bestellingen en haalt producten uit de omgeving. Ook snijdt ze samen met Douwe uw verse groenten.

Favoriete product: De seizoensproducten uit de buurt, zoals de lekkere Polderkoninkjes en de kersen van Hoekstra.


Marleen – Op dinsdag en donderdagochtend helpt Marleen u aan uw boodschappen! Ze zorgt er graag voor dat de winkel er netjes uitziet en geeft u graag haar persoonlijke aandacht.

Favoriete product: Delcorf appels. Ook probeert ze graag nieuwe dingen uit met haar gezin. Ligt er voor u iets nieuws in de winkel? Dan kunt u Marleen gerust vragen hoe het smaakt.


Jolanda – Op woensdag en vrijdag ochtend helpt Jolanda u met uw boodschappen! Ze is creatief ingesteld en helpt meedenken met het leuk neerzetten van de producten. Verder denkt ze graag met u mee wat u nodig heeft aan boodschappen.

Favoriete product: Santana appels. Hoe ze ook van fruit houdt, ze is allergisch voor veel vruchten, maar als de Santana er weer is, kan ze ook weer genieten van een heerlijke appel.


Anja – Helpt u standaard op donderdagmiddag en vrijdag aan uw boodschappen.

Favoriete product: Suikervrije energierepen en de suikervrije mueslikoeken. Deze producten zijn al lekker zoet door de dadels en rozijnen die erin zitten.


Mark - Akkerbouw en aardappels verpakken. Mark zorgt ervoor dat de lekkerste aardappels in de winkel liggen. Door verschillende rassen te telen en op verschillende momenten te poten, zorgt hij ervoor dat er zo lang mogelijk nieuwe aardappelen van eigen land in de winkel liggen.

Favoriete product: Kaas. En dan het liefst de eerste graskaas.


Hans – Helpt Mark bij de werkzaamheden bij de akkerbouw en het verpakken van de aardappels.

Favoriete product: Koekjes van eigen deeg tijdens de koffiepauze.