Kerstpakketten

Geef een waardevolle relatie een cadeau met smaak!

In de delicatessenbox van Landwinkel Versluis in Emmeloord vind u een selectie van de smaakvolste boerendelicatessen. Alle producten in deze box zijn met veel liefde en passie bereid door de bij Landwinkel aangesloten boeren en collega's. Dat gaat u zeker proeven!

De Landwinkel delicatessenbox herkent u aan:

Bijzondere en smaakvollere producten verpakt in een mooie vensterbox met een verzorgde kraft banderol en een twee-luik visitekaartje.

Heeft u vragen, wensen of wilt u direct bestellen?

Het juiste cadeaupakket voor uw collega's en relaties

De delicatessen boxen van Landwinkel Versluis zijn gevuld met de lekkerste producten. Van boerin Annemarie tot boer Teus zijn het pakketten met producten van eigen boeren en telers. Dat maakt onze boxen uniek, en dat gaat u zeker proeven!

Feest vieren met boer Klaas of een wijntje drinken met boer Tom wij maken het mogelijk voor u. Boer Gert is een box waar het hele gezin van mee kan smullen. En met Agnes verzorg je een ontbijtje in een ogenblik. Geniet ook van de handgemaakte bonbons die in meerdere pakketten pronkt!

Landwinkel Versluis voor smaakvollere producten en een bijzonder cadeau! Vul het contact formulier in of maak een afspraak in onze showroom in Emmeloord!