School- en bedrijfsfruit, groentesnacks en zuivel

Schoolfruit en fruit voor op het kinderdagverblijf

Als school of kinderdagopvang heeft u echt een plus als u fruit en groenten aanbiedt. Fruit heeft een gezonde werking op het welzijn van de kinderen en dat merkt u aan de kinderen. We bezorgen het door u bestelde fruit op maandagochtend. Een nalevering is altijd mogelijk. We zorgen voor zoveel mogelijk fruit uit de polder en uit het seizoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Bedrijfsfruit

U wilt toch ook gezonde medewerkers binnen uw bedrijf? U kunt uw steentje bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers door vers en lekker fruit aan te bieden op het werk. Bovendien draagt dit bij aan uw MVO. Wij kunnen samen met u een pakket op maat samenstellen met de gewenste hoeveelheid stuks fruit, zodat uw medewerkers alle dagen de beschikking heeft over vers fruit. Deze kunnen we dan bij u bezorgen, wanneer u wilt.

Voordelen van bedrijfsfruit:
- Gezonde medewerkers, wat ten goede doet aan het ziekteverzuim
- Fiscaal aftrekbaar
- Altijd lekker en vers fruit
- Bij u bezorgd

Groentesnacks

Naast bedrijfsfruit, kunnen wij ook groentesnacks aanbieden. Iedereen heeft toch wel eens van die snaai momenten? Geen snoepautomaat die meer veilig staat. Wij kunnen u helpen door uw medewerkers verantwoord te laten snacken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere zoete snacktomaatjes, kleine komkommertjes en geschrapte wortels. U kunt uw abonnement op de snoepautomaat stopzetten, en draagt bij aan de gezondheid van uw medewerker. Maar weinig mensen halen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente van 250-300 gram per dag. Door een groentesnackmoment in te lassen, helpt u uw medewerker om deze advieshoeveelheid te halen.


Voortaan snackt uw medewerker niet meer gedachteloos koekjes, maar verantwoorde snacks zoals:
- zoete snacktomaatjes
- smaakvolle mini komkommertjes
- geschrapte worteltjes
- of andere groente naar uw wens

Biologische zuivel

Ook kunnen wij uw zuivel verzorgen. Wilt u uw medewerkers lekkere verse melk en heerlijke romige karnemelk aanbieden van de Weerribben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen in liter verpakkingen leveren, maar ook in Bag-In-Box 10L dozen als u een koelmachine hiervoor heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie en voor een passend aanbod voor uw bedrijf.