Kerstpakketten

Heerlijk. Uniek. Puur. En lekker! Dát zijn de kerstpakketten van Landwinkel Versluis in Emmeloord. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! 
Want wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten en delicatessen, met zorg geproduceerd door lokale en regionale boeren? 

Landwinkel Versluis stelt in overleg met u een kerstpakket op maat samen, speciaal voor uw relaties. U heeft de keuze uit talloze overheerlijke én eerlijke producten van Nederlandse bodem, zoals pure sappen, vruchtenjam, kersenwijn of boerenkaas.
En ja: ook de liefde van uw klant gaat door de maag. Daarom heeft Landwinkel Versluis ook verrukkelijke in haar assortiment: scharrelroom, noten, snoepjes... te veel om op te noemen.

Overtuig uzelf en kom proeven in onze boerderijwinkel of bel gerust als u meer wilt weten en/of de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Douwe, Marianne en Mark van Landwinkel Versluis 

PS: Wist u dat wij niet alleen kerstpakketten maken? Onze cadeaupakketten zijn het hele jaar door leuk om te geven!

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.