Cadeaupakketten

Wilt u iemand eens écht verrassen?

Ga voor (h)eerlijke pakketten

Wij hebben verschillende cadeaupakketten in onze winkel voor u klaarliggen. 
En cadeaupakketten met uitsluitend streekproducten erin.

U kunt ook zelf een cadeaupakket samenstellen, geheel naar eigen wens!
Wij pakken het dan mooi voor u in.

Heerlijk. Uniek. Puur. En lekker. Dat zijn de pakketten van ons. Wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten en delicatessen, met zorg geproduceerd door lokale en regionale boeren?

Wij stellen in overleg met u een pakket op maat samen. U heeft de keuze uit talloze overheerlijke en eerlijke producten van Nederlandse bodem, zoals (pure sappen gemaakt van appels en vruchtenjam, diverse soorten wijn of boerenkaas en dit allemaal uit onze eigen polder).

Ook hebben wij verrukkelijke delicatessen in ons assortiment:(scharrelroom, koffiegenot, bonbons, noten, worsten, snoepjes, boerenchips)..... te veel om op te noemen.

Overtuig uzelf en kom proeven in onze boerderijwinkel of bel gerust als u meer wilt weten en/of de mogelijkheden wilt bespreken!

Graag tot ziens!

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.