Firma Versluis

Akkerbouw

De boerderij bestaat uit een akkerbouwbedrijf van 44 ha. De grond is gelegen aan de Urkerweg en kareldoormanweg. Op het akkerbouwbedrijf worden aardappelen, wintertarwe, graszaad, suikerbieten, zaaiuien en wortelen verbouwd. De meeste gewassen worden ook op de boerderij opgeslagen. Het hele jaar door worden de producten afgeleverd. Alle aardappelen worden bijvoorbeeld in de winkel verkocht. 

Pluimvee 

Op de boerderij worden ongeveer 2000 stuks scharrelkippen gehouden. De eieren van die de kippen dagelijks leggen worden verkocht in de winkel.


Boerderijwinkel

De boerderijwinkel worden allerlei producten verkocht uit de omgeving. Maar ook kan je de meeste dagelijkse boodschappen krijgen. 

 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.