Over Landwinkel Versluis

 

Wie zijn wij?

Hallo! Welkom op onze website, wij zijn Marianne en Douwe Versluis. 


Een landwinkel vol lekkers!

Aardappelen

Als ervaren aardappelteler met liefde voor het vak besteden wij de grootste zorg aan onze aardappels. We hebben een ruim assortiment met de Bildtstar als specialiteit. Deze rode, vastkokende aardappel is dé grote ster onder de aardappels. Op de kleigrond worden ze zeer vakkundig geteeld, gerooid en daarna zorgvuldig gesorteerd. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en treft u in onze winkel alleen eersteklas aardappels aan.

Scharreleieren

Ook weten onze klanten ons al jaren lang te vinden vanwege onze eieren. Niet zo gek, want onze tweeduizend scharrelkippen zorgen dag in dag uit voor heerlijke, verse eieren. En vers is bij ons ook écht vers. De net gelegde eieren liggen nog dezelfde dag in de Landwinkel. Natuurlijk voor een eerlijke prijs.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.